Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
0 kr
  Nytt inlägg
  2
  Produktrecension
  Aerocool Bolt
  Recension av Aerocool Bolt

  Köper du denna kommer du få ett HELVETE när du bygger. De som skapat detta chassi måste ha gjort dåliga designval med flit. Med den får +1 för pris och +1 för att den fungerar bra när datorn väl är byggd. Den får en 3/5.

  2
  0 kommentarer
  0
  Corsair HX750
  Recension av Corsair HX750

  Kan ej rekommendera Corsairs HX-serie för folk som köper grafikkort från Nvidias 30-serie, har hört allt för många fall av att till och med HX1000 modellen inte klarar av vissa av korten. De verkar vara väldigt dåligt optimiserade att klara transient spikes, och klarar inte av grafikkort som till och med vissa 550W modeller från andra märken klarar. Sen att den är väldigt dyr för den produkt du får hjälper inte heller.

  0
  0 kommentarer
  0
  Corsair HX1000 V2
  Recension av Corsair HX1000 V2

  Kan ej rekommendera Corsairs HX-serie för folk som köper grafikkort från Nvidias 30-serie, har hört allt för många fall av att till och med HX1000 modellen inte klarar av vissa av korten. De verkar vara väldigt dåligt optimiserade att klara transient spikes, och klarar inte av grafikkort som till och med vissa 750W modeller från andra märken klarar. Sen att den är väldigt dyr för den produkt du får hjälper inte heller.

  0
  0 kommentarer
  0
  Corsair HX850
  Recension av Corsair HX850

  Kan ej rekommendera Corsairs HX-serie för folk som köper grafikkort från Nvidias 30-serie, har hört allt för många fall av att till och med HX1000 modellen inte klarar av vissa av korten. De verkar vara väldigt dåligt optimiserade att klara transient spikes, och klarar inte av grafikkort som till och med vissa 650W modeller från andra märken klarar. Sen att den är väldigt dyr för den produkt du får hjälper inte heller.

  0
  0 kommentarer
  1
  GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti VISION LHR
  Recension av GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti VISION LHR

  Otroligt fint och bra presterande kort. Köpte min hos Netonnet i vintras och har fungerat perfekt. Ända nackdelen är att den kostar så förbannat mycket.

  1
  0 kommentarer
  1
  Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) Ryzen
  Recension av Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) Ryzen

  Otroligt bra ram-minne har använt i 3 år utan problem fungerar perfekt med min Ryzen 7 processor

  1
  0 kommentarer