Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
0 kr
    Nytt inlägg
    1
    Corsair HS80 MAX Trådlöst Gaming (vit)
    Recension av Corsair HS80 MAX Trådlöst Gaming (vit)

    Det har gått ungefär 2 år sedan Corsair lanserade sina HS80 trådlösa hörlurar och de har nu kommit med en uppdatering! Nämligen Corsair HS80 Max där de ytterligare har förfinat ett redan bra headset!

    Dessa hörlurar har precis som tidigare en fast bygel runt hela hörluren samtidigt som det går ett band mellan som gör det möjligt att justera hörlurarna så att de sitter ordentligt på huvudet. Precis som tidigare så sitter de väldigt bra på mitt stora huvud utan att trycka på öronen, vilket är ett vanligt problem med andra hörlurar. Aluminiumkonstruktionen hjälper verkligen till att hålla nere på vikten och memory skummet anpassar sig efter mina öron på ett gudomligt sätt. 

    Jag märker ingen större skillnad på ljudet jämfört med med de icke uppdaterade hörlurarna. Precis som tidigare så tycker jag att de är aningen bastunga där det fattas en hel del mellanregister men även där så är det enkelt att justera balansen i Corsair iCue. De har kvar sina 50mm element vilket gör ett fantastiskt jobb att reproducera ljudet! Om det är något jag hade klagat på så är det just att de gärna hade fått komma bättre kalibrerade från fabriken, men med tanke på att målgruppen är gamers och inte audofiler så är väl det inte så konstigt. 

    Jag skulle ärligt säga att det jag tycker bäst om detta headset är mikrofonen! Otroligt bra precision på upptagningsområdet där den inte plockar upp bakgrundsljud samtidigt som man får en krisp och tydlig röst. Muten är den bästa funktionen på headsetet, då det bara är att lyfta upp micken i stående läge för att den skall muta och trycka ner den för att un-muta. Detta borde vara standard på alla hörlurar som släpps då det är intuitivt.

    Det jag stör mig mest på den tidigare versionen var batteritiden, de utlovade 20 timmar och jag lyckades få ut ungefär 12 timmars användande från dem. Corsair skryter om upp till 65 timmars batteritid över 2,4 Ghz och upp till 130 timmar med bluetooth men i realiteten får jag ut ungefär 40h över 2,4 Ghz, vilket jag ändå tycker är lång tid för ett par trådlösa hörlurar, men man hade gärna velat att deras siffror var lite närmare verkligheten. Har ej testat batteritiden över bluetooth då jag inte använder detta. 

    De har dock förbättrat räckvidden ytterligare vilket är uppskattat. Jag hade tidigare en räckvidd i min lägenhet på 8-10m och detta har nu förlängts till ca 15 meter vilket gör det möjligt att ha kvar ljudet i hörlurarna oavsett var jag är i lägenheten vilket är väldigt tacksamt när man sitter i ett jobbmöte och behöver röra på sig och inte sitta framför datorn.

    Sammanfattningsvis kan man säga att Corsair har tagit det som tidigare har varit lite sämre med hörlurarna, nämligen räckvidden och batteritiden och förbättrat de, vilket innebär att de har gjort ett par hörlurar som tidigare var väldigt bra, ännu bättre. Det är trevligt att de jobbar inkrementellt med att förbättra sina produkter istället för att lansera nya produkter enbart. Detta gör att det är svårt att ge dessa hörlurar något annat än 5 av 5 i betyg. Priset håller sig fortfarande bra med billigast butik på 1749kr vilket är ungefär 250kr mot vad den tidigare versionen kostade för 2 år sedan. Tummen upp till Corsair!

    1
    0 kommentarer
    1
    Corsair RM850x Shift
    Recension av Corsair RM850x Shift

    Jag kan starkt rekomendera detta nätagg om chassit den ska sitta i fungerar tillsammans med uttagen som sitter på sidan av PSU:n istället för på baksidan. Detta nätagg ligger också på A-Tier i cultist listan (betyder att den innehåller mycket bra komponenter och möter viss standard) samt att man får 10 års garanti, mycket fint. Den är också av ATX 3.0 standard och det följer med en fin 12VHPWR kabel till oss som äger ett RTX- 40XX kort.

    Fläkten som sitter i PSU:n är 140mm och har zero RPM läge, även när fläkten går igång så är det knappt märkbart.

    1
    0 kommentarer
    1
    Palit RTX 4070 Ti Super JetStream OC 16GB GDDR6X
    Recension av Palit RTX 4070 Ti Super JetStream OC 16GB GDDR6X

    Har använt detta kort i 1 vecka och har inget negativt att säga. Kortet har jag aldrig sett gå över 64 grader under längre spelsessioner i något spel jag spelat, inte heller något coil- whine. Kortfattat: Tyst, effektivt kort.

    1
    0 kommentarer
    1
    Corsair RMe Series RM850e
    Recension av Corsair RMe Series RM850e

    låt inte det billiga priset lura er, haft tre stycken såna och alla tre hade mycket coilwhine & högljudd fläkt.

    1
    3 kommentarer
    HallonHosKanin
    svarade