Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
0 kr
    Nytt inlägg
    1
    Övrigt

    Bygga om nitro n50

    Tja jag har en nitro n50 en riktigt burk, jag vill uppgradera p få bättre prestanda och byta ut komponenter skulle behöva hjälp på vad som är bra

    1
    6 kommentarer
    K23an
    svarade
    1
    Övrigt

    Med ungefär hur många procent brukar priser ändras under black friday / cyber monday?

    Är det värt att vänta till black friday / cyber monday för att köpa datorkomponenter? Eller sparar man inte så mycket på det?

    Tack på förhand.

    1
    1 kommentar
    m3wn
    svarade
    1
    Övrigt

    är 4060 verkligen värt priset?

    Jag blir väldigt förvirrad när jag hör många prata dåligt om 4060, finns det något bättre alternativ för priset ?

    1
    3 kommentarer
    magnus77
    svarade
    0
    Övrigt

    Vilken gpu är bäst? Motivera gärna.

    Vilken gpu presterar bäst enligt dig/er. Märkt att många gillar rx 7800 xt, men även sett att många gillar 4070 super. Inte stor prisskillnad mellan dessa. Vilken rekommenderar ni och varför? Är ute efter grym grafik.

    0
    2 kommentarer
    Tarek96
    svarade
    1
    redigerad
    Övrigt

    Psu kabel sleeve tips??

    Tjena, beställde alla datordelar och är tyvärr försent att returnera samt pallar inte haha :) men finns de någon alternativt sett att gömma sina korv med bröd färgade psu kablar? Märkte att dem är sleevade men i slutet är dem ej det, så vill gärna ha specifika färger för att de ska passa in i mitt chassi / moderkort. Har kollat runt lite och har endast hittat ”diy cable sleeving” där man sitter och bränner på kablarna och gör om dem helt vilket inte föll mig, utan letar efter ett lite enklare sett som ser bra ut och även inte påverkar någon sorts prestanda.

    Som sagt vill bara få bort själva regnbågsfärgerna i slutet av kabeln..

    1
    1 kommentar
    m3wn
    svarade
    1
    Övrigt

    Allmän fråga till alla datorbyggare

    Hej jag har en fråga till alla dom rekommenderar gamingdatorer på den här sajten. Tycker ni det är lite jobbigt när massor av nybörjare eller folk med lite context spammar sajten med pc byggnations frågor som (hej jag har en budget av x och spelar x kan jag få en dator) hela tiden. Jag själv tycker vi borde skapa ett verktyg där man skriver in budget och spel / användning av dator och får en setup. Det skulle då spara mycket tid av kraft av volontärer. Vad tycks om idèn?

    1
    1 kommentar
    magnus77
    svarade