• 0 kr
   Nytt inlägg
   4

   Vinnaren av tävlingen med Komplett

   Vi har nu korat en vinnare av tävlingen som avslutades den 3 oktober. Inte nog med att vi har korat honom, han har även fått hem priset och är väldigt nöjd med ett kraftfullt RTX 3070 Ti. Grattis till Jarmo från Eskilstuna och hoppas att kortet utnyttjas maximalt.

   Vi hoppas ha en ny tävling uppe snart för er medlemmar, denna gången med ett lite större tävlingsmoment :)

   Vinnaren av tävlingen

   4
   0 kommentarer
   11

   GPU Kylare

   Hej! skulle gärna kunna välja GPU kylare som en kategori, vad tycker ni?

   11
   1 kommentar
   adam
   svarade
   42
   redigerad Komponentkoll

   Tävla med Komplett och vinn RTX 3070 Ti

   Uppdatering: Vinnaren är utvald och har blivit kontaktad! Mer följer när vi har bekräftat leverans av priset :-)

   I samband med lanseringen av nya Komponentkoll så kör vi en tävling tillsammans med Komplett där du har chansen att vinna ett helt nytt ASUS GeForce RTX3070Ti TUF OC, med ett värde på cirka 11 000 kr.

   Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att kommentera under detta inlägget. Du skulle kunna skriva vad du tycker om nya Komponentkoll, ditt första minne med Komplett eller varför inte vilket spel du först hade testat med ett nytt 3070 Ti!

   Tävlingen avslutas den 3 oktober och vinnaren kontaktas via e-post.

   42
   269 kommentarer
   Orreftw
   svarade
   7

   Välkommen till nya Komponentkoll!

   Ny design

   Under sommaren har vi tagit hjälp av någon som faktiskt kan något om design och byggt om hela sidan till att vara mer enhetlig. Sidan har blivit bredare vilket underlättar för att se alla specifikationer i produktlistorna. Vi har dessutom stöd för ljust och mörkt tema, med mörkt tema som standard så klart. Vi har jobbat med att göra filtreringen tydligare och bytt namn på "avancerat filter" till "detaljerat filter" och gjort det möjligt att se både snabb- och detaljfilter samtidigt.

   En annan funktion som har fått en uppfräschning är prisoptimeringen, där vi har packat ihop alla alternativ till en tydlig tabell.

   Forum

   Startsidan är numera ett flöde för inlägg gjorda av er användare. Inlägg kan även inkludera ett bygge, vilket gör det enklare att diskutera och förbättra byggen. Vår målsättning med forumet är att nybörjare ska kunna be mer erfarna användare om hjälp med att förbättra sina byggen efter deras önskemål och budget. Forumet är fortfarande i ett väldigt tidigt stadie med mycket ny funktionalitet på ingång allt eftersom vi ser hur det används.

   Vi ser fram emot att ta del av er feedback på nya Komponentkoll. Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarerna!

   7
   1 kommentar
   Komplett-Erik
   svarade
   1

   Skön uppdatering

   Har använt komponentkollen i 1-2 år (med ett annat konto) och varigt nöjd å nu blev man bara mer nöjd och glad över att se förbättringar som man inte saknade. Byggde min nu varande dator genom denna hemsidas hjälp å kunde nästan inte blivit bättre :)

   1
   0 kommentarer
   0

   Absolut ett måste som grunden i varje bygge!

   Nu kanske det inte är smicker ni är ute efter, men: herre-min-låda vad mycket pengar ni och era verktyg hjälp mig (och säkert många andra) att spara! Inte bara för att hitta de bästa priserna, men också för att ha koll på vanlig hederlig kompatibilitet. Räddat mig fler gånger än en.

   Med det sagt – håller tummarna för att dras för 3070:n! ❤️

   0
   0 kommentarer
   1

   Grattis till bra uppdatering

   Använder ofta komponentkoll till byggen och blev verkligen positivt överraskad av uppdateringen. Flera nya funktioner som man inte visste att man saknade. Bra jobbat!

   1
   0 kommentarer