Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
1
3
redigerad
Komponentkoll

Windows 11

Hej, kan man köpa Windows 11 för 170 spänn som vissa säljer för eller måste man spendera typ 14000. : )

1

Sortera svar:

1
66

Jag har använt gamekeys och det fungerar utan problem

1
1
3

Vart köpte du?

1
2
66

gamekeys.se

2
1
1180
redigerad

https://programvaruexperten.se/produkt/microsoft-windows-11-pro-retail/

https://www.gamekeys.se/produkt/windows-11-professional-retail/

Behöver ett usb-minne, under "Create Windows 11 Installation Media finns "Download Now" efter det koppla in ett usb-minne och starta programmet. När du är klar med det, så ska du bara behöva koppla in usb-minnet i datorn som du vill installera Windows på.

https://www.microsoft.com/software-download/windows11

1
1
3

Men det är ingen typ av skillnad på prestation från OEM eller retail, antar att du rekomenderar hemsidorna do länkade. Tack! : )

1
1
1180

OEM är vanligtvis för företag som gör prebuilds och retail är det som privatpersoner köper i butik. Största skillnaden är att OEM nycklar sparas på moderkortet och kan bara användas en gång. Retail kan återanvändas eller flyttas till ny hårdvara.

1
1
1180

Om du vill vara på den säkra sidan när du köper från okända sidor så använd Paypal eller Klarna (eller någon annan tredjepartsleverantörer för betaltjänster).

1
1
6

Tjena, det går att hitta vissa för 170 kr eller mindre på platser som Ebay. Bara se till att det är från en säker säljare och sedan att det skickas via email. Alternativt att man köper Windows 10 för billigt pris och sedan uppgraderar datorn gratis via Windows update eller liknande.

1