1
9
Övrigt

Amazon

Någon som handlat delar på amazon och vet hur bra det är? Något man borde undvika och lägga lite extra på att handla på typ inet eller fungerar det bra med amazon? Tänker på om man eventuellt skulle göra retur eller sådant.

1

Sortera svar:

1
149

Fattar inte varför så många är anti-Amazon. Det är klart att svenska butiker har gratis frakt osv så inte revolutionerande direkt men priserna är oslagbara och deras service är bättre än många svenska butiker. Mer konkurrens är bara bra. Och sortimentet är riktigt bra, har hittat massa grejer där som man tidigare bara kunde hitta på Wish eller andra kinesiska butiker. Kör på :)

1
2
9

inte att jag är anti direkt men hört både bra och dåliga grejer om dem och vill ju ha mina delar så snabbt och så hela som möjligt ;P Men om dem är bra som ni båda sagt så handlar jag nog där så sparar jag några hundringar. Tack för svar!

2
1
24

Har inte köpt några komponenter därifrån än men har beställt massor av andra grejer och har upplevt att det funkar riktigt bra. En gång var det ett paket som dröjde lite väl länge så jag kontaktade dem och fick svar direkt att paketet nog hade försvunnit och 5 min senare var pengarna på väg tillbaka till mitt bankkonto. Aldrig gjort retur men finns tydliga processer för hur man gör så det borde vara ganska smidigt.

Vet att många är principiellt emot att handla från Amazon eftersom de har en historik av "fult spel". Men vad gäller kundtjänst och returer tycker jag generellt att de har bra rykte.

1
2
9

Perfekt, tack så mycket!

2