Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
1
2
Övrigt

Hjälp!

Om man har bytt moderkort och måste installera om Windows. Ska man då välja att göra en anpassad eller uppgradering när man installerar Windows. Måste man ominstallera Windows om man byter moderkort? Tacksam för svar!

1

Sortera svar:

1
201

Ibland kan man komma undan och behöver inte installera om Windows, tex om moderkortets chipset inte skiljer sig så mkt och resten av komponenterna är i stort sett samma. Men om du tex byter från Intel till AMD så behöver du nog installera om Windows. (det var några år sedan jag installerade windows så kan ha ändrats dock!)

Om du får alternativet att välja anpassad eller uppgradering så verkar det som att Windows fortfarande funkar iaf. Jag skulle tippa på "uppgradering" men svårt att ge exakt svar utan mer information. Vad mer står det på skärmen där du kan välja mellan dessa två alternativ tex?

1
1
2

Så här står det:

Uppgradering: Installera Windows och behåll filer, inställningar och program Med det har alternativet flyttas filer inställningar och program till Windows. Alternativet ar bara tillgängligt när en version av Windows som stöds körs på datorn.

Anpassad: Installera bara Windows (avancerat)

Med det har alternativet flyttas inga filer, inställningar och program till Windows. Starta datorn med installationsskivan om du vill ändra partitioner eller enheter. Vi rekommenderar att du säkerhetskopierar dina filer innan du fortsätter.

1
1
201

Om du kan välja "uppgradering" så antar jag att det är det enklaste valet eftersom du behåller filer och program. Sorry för sent svar.

1