Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
6

Introducerar: Veckans produkter

Många tillverkare släpper produkter på löpande band och ibland är det svårt att hänga med kring när bra produkter släppts. Vi introducerar därför Veckans Produkter, som kommer att vara ett inslag på Komponentkoll där vi varje vecka sammanfattar nya produkter som vi tycker förtjänar att synas.

Denna veckan ser vi flera intressanta produkter som har lanserats. Våra vänner på Fractal Design lanserar ett nytt chassi North XL som kan vara värt att spana in på om du behöver mer utrymme för radiatorer bland annat. Vi ser också en Special Edition Intel Core I9 och en ny supersnabb SSD från Corsair. Spana in alla produkter nedanför.

Lian Li O11 Vision Chrome: https://komponentkoll.se/produkt/1392591-lian-li-o11-vision

Lian Li har med deras nya Vision-linje tagit sig långt långt före motståndet med tre härdade glaspaneler helt utan stödpelare vilket ger en oavbruten vy över hårdvaran. Med nya Chrome-upplagan får glaset också en reflekterande ytbehandling. Detta leder till ett mycket unikt bygge.

Corsair Force MP700 Pro Hydro: https://komponentkoll.se/produkt/1392831-corsair-force-mp700-pro-m-2-nvme-2-0-gen-5-4tb-hydro-x

Att en PCIe 5.0 NVMe SSD är extremt snabb är ingen konstighet. Med detta skapas också mycket värme. Så Corsair har valt att med deras Force MP700 Pro-serie göra en vattenkyld variant. Mer specifikt Hydro X.

Intel Core i9 14900KS: https://komponentkoll.se/produkt/1393732-intel-core-i9-14900ks Nya i9 14900KS special edition är världens snabbaste desktop processor i världen med en P-core Turbo hastighet på upp till 6.2 GHz

Thermalright TR-TB750S: https://komponentkoll.se/produkt/1393136-thermalright-tr-tb750s

Thermalright, som är välkända för deras luftkylare, har också börjat producera nätaggregat. Detta är inte deras första serie men det är första gången de går in i budgetsegmentet. Nätaggregaten är från 450W, upp till 750W. Alla är certifierade för 80+ bronze och ATX 3.0 med PCIe 5.0 GPU-kablar. Priserna är väldigt låga för specifikationerna vilket gör att dessa produkter är väldigt intressanta, dock finns det inte så många recensioner på dem än.

Fractal Design North XL: https://komponentkoll.se/produkt/1393207-fractal-design-north-xl

Bästsäljaren Fractal Design North, som har varit en av de populäraste chassina på Komponentkoll, får en större uppföljare. Uppföljaren kommer med den ikoniska frontpanelen av trä, svart och vit färg samt sidopanel av antingen härdat glas eller mesh. North XL gör det möjligt att få plats med radiatorer som är 360mm (toppen) samt 420mm (fronten) och GPUs som är upp till 413mm långa.

6

Sortera svar:

Inga svar än. Var först med att svara TheodorWemmel!