Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
3
1
Komponentkoll

Veckans produkter

Denna vecka introducerar vi återigen ett nytt Fish Tank-chassi, denna gång från MSI. Vi ser också många produkter som förvandlas till vita varianter, inklusive Be Quiet! Silent Wings 4-fläktar i vitt och ASRock RX 7900 GRE Steel Legend. Dessutom utforskar vi kringutrustning som kommer att passa och förbättra alla setups.

MSI MAG PANO M100R PZ: https://komponentkoll.se/produkt/1395654

MSI har, liksom många andra tillverkare, lanserat ett Fish Tank-chassi, närmare bestämt PANO MR100R PZ. De verkar ha hämtat inspiration från Hyte genom att inkludera en extra glasbit, vilket minskar den ibland kantiga känslan som kan uppstå med den här typen av chassin. Detta chassi är inte dual chamber som till exempel Lian Li O11 Dynamic, utan har en PSU-shroud där den vanligtvis placeras. Det liknar andra modeller som Phanteks NV5 och Mission SG Glassical Cube. Chassit finns i både svart och vitt och levereras med fyra 120mm RGB-fläktar. "PZ" i namnet står för Project Zero, en idé från MSI där man med rätt moderkort kan ansluta moderkortskablarna på baksidan av chassit.

Logitech G Pro X 60 Lightspeed: https://komponentkoll.se/produkt/1394454-logitech-g-pro-x-60-lightspeed

Ett tangentbord av hög kvalitet är viktigt för alla spelare. Om du föredrar mindre tangentbord kommer du definitivt att uppskatta Logitechs nya G Pro X 60 Lightspeed. Dessa finns i både vit och svart och erbjuder linjära eller taktila knappar. De har alla moderna funktioner som stilfull RGB, trådlös design och optiska brytare, vilket kommer att tilltala många spelentusiaster.

be quiet! Silent Wings 4 PWM Vit: https://komponentkoll.se/produkt/1395711

Be Quiets Silent Wings 4-fläktar är, precis som namnet antyder, mycket tysta. Men bara för det behöver de inte vara fula. Nu har de lanserat en omdesign av sina Silent Wings 4-fläktar och gjort dem helt vita. Dessa finns i storlekarna 120 mm eller 140 mm och erbjuder tre olika varianter: bas, HighSpeed eller Pro. Nu finns de också tillgängliga i vit färg.

Corsair Gaming M75 Wireless: https://komponentkoll.se/produkt/1393009-corsair-gaming-m75-wireless-svart

Corsair har skapat en ny ambidextriös mus som passar både höger- och vänsterhänta. Med 105 timmars batteritid och en vikt på 89g är den lämplig för alla spelare. Denna mus finns i både svart och vitt och har en stilren RGB-design.

ASRock Radeon RX 7900 GRE Steel Legend: https://komponentkoll.se/produkt/1392027

Vitt är alltid stilrent. Det är därför ASRock har tagit sin Steel Legend-design till AMDs Radeon RX 7900 GRE. Detta är den andra vita varianten av detta kort och den första med ARGB. Om du letar efter ett snyggt kort med bra pris-prestandaförhållande är detta ett utmärkt val.

3

Sortera svar:

Inga svar än. Var först med att svara TheodorWemmel!