2
17
Komponentkoll

Radiator och fläkt-storlek

Hej Admins! Älskar verkligen denna hemsida eftersom att den är lätt att navigera i. Det ända jag saknar är storlekarna på Aio’s och på fläktar. Hade också önskat en egen kategori för vattenkylning, typ att det första man väljer är ”vanlig” eller ”Egen loop” . Sedan får man upp alternativ med olika komponenter.

Hade inte behövts egentligen, men kan vara en bra addition till hemsidan. Bra jobbat än så länge!!

2

Sortera svar:

1
7

Vi jobbar på att få in radiatorstorlek under CPU-kylare-kategorin! I samband med det kommer vi även visa ljudnivå och antal fläktar för både luft- och vattenkylare.

Anpassade vattenkylningslösningar är nog inget vi kommer ha stöd för på ett tag. Det är väldigt komplicerat att kontrollera kompatibilitet osv. Eventuellt att vi i framtiden har en kategori för alla produkter som ingår i en anpassad vattenkylning där man kan plocka fritt, men som inte kontrollerar kompatibilitet. Men det är relativt få som bygger egna loopar, så det är ingen prioritet för oss just nu.

1
1
149

Håller med om att det vore trevligt med flera saker att kunna filtrera på. Förutom att kunna se storlekar på AIO hade jag också velat se chassi kompatibilitet så man kan se om vattenkylaren passar i chassit. Borde gå om man har storleken på AIO, de flesta chassi visar vilka radiatorplatser som är möjliga.

1