Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
7
27
Komponentkoll

Välkommen till nya Komponentkoll!

Ny design

Under sommaren har vi tagit hjälp av någon som faktiskt kan något om design och byggt om hela sidan till att vara mer enhetlig. Sidan har blivit bredare vilket underlättar för att se alla specifikationer i produktlistorna. Vi har dessutom stöd för ljust och mörkt tema, med mörkt tema som standard så klart. Vi har jobbat med att göra filtreringen tydligare och bytt namn på "avancerat filter" till "detaljerat filter" och gjort det möjligt att se både snabb- och detaljfilter samtidigt.

En annan funktion som har fått en uppfräschning är prisoptimeringen, där vi har packat ihop alla alternativ till en tydlig tabell.

Forum

Startsidan är numera ett flöde för inlägg gjorda av er användare. Inlägg kan även inkludera ett bygge, vilket gör det enklare att diskutera och förbättra byggen. Vår målsättning med forumet är att nybörjare ska kunna be mer erfarna användare om hjälp med att förbättra sina byggen efter deras önskemål och budget. Forumet är fortfarande i ett väldigt tidigt stadie med mycket ny funktionalitet på ingång allt eftersom vi ser hur det används.

Vi ser fram emot att ta del av er feedback på nya Komponentkoll. Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarerna!

7

Sortera svar:

2
1
redigerad

👍

2