Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
3
1
Komponentkoll

Veckans produkter

Många tillverkare släpper produkter på löpande band och ibland är det svårt att hänga med kring när bra produkter släppts. Vi introducerar därför Veckans Produkter, som kommer att vara ett inslag på Komponentkoll där vi varje vecka sammanfattar nya produkter som vi tycker förtjänar att synas.

Denna vecka ser vi flera förbättringar av äldre designkoncept. Ett exempel är Hytes Y70, vilket representerar en förbättring av den populära Y60-modellen. Dessutom introduceras nya färgalternativ med vita nätaggregat från Corsair och en svart kylare från Noctua. Även Phanteks bidrar med ett försök på ett elegant budgetchassi.

Phanteks XT-serien: https://komponentkoll.se/produkt/1392993-phanteks-xt-view-svart

Phanteks presenterar sin nya XT-serie som erbjuder många olika alternativ. XT View är ett så kallat fishtank-chassi, men till skillnad från andra liknande modeller som Montech Sky Two och Zalman P30 saknar den dubbelkammare. "View"-modellerna finns tillgängliga i både vitt och svart och kommer med tre RGB-fläktar. XT Pro har en mer konventionell design med fläktar placerade på fronten. Modellen finns i två varianter: XT Pro Ultra och XT Pro. XT Pro Ultra är den mer exklusiva modellen med fyra 140 mm RGB-fläktar i både svart och vitt. XT Pro är det mer prisvärda alternativet med endast en förinstallerad fläkt i svart. Alla "XT"-chassin erbjuder rimliga priser. Den dyraste modellen (XT View svart/vit) kostar 1049 kr, medan den billigaste (XT Pro) kostar 699 kr.

HYTE Y70: https://komponentkoll.se/produkt/1393164-hyte-y70-snow-white

Hyte Y60 har länge varit ett omtyckt chassi. Den nya efterföljaren, Y70, förväntas vara liknande men med förbättringar. Detta är inte första gången vi ser modellen; tidigare har Hyte Y70 Touch lanserats med en touchskärm. Trots att fansen gillade chassit var det inte många som hade råd med det på grund av det höga priset på 5000 kr. Utan skärmen är priset nästan halverat till 2699 kr, vilket gör att fler har möjlighet att bygga med det.

Noctua NH-D12L Chromax Black: https://komponentkoll.se/produkt/1393962-noctua-nh-d12l-chromax-black

Noctuas populära NH-D12L, som under åren har kylt många processorer, kommer nu i färgen Chromax Black. Detta passar utmärkt för dem som inte föredrar Noctuas karakteristiska, iögonfallande färger. Priset har höjts med 250 kr jämfört med originalversionen. Med en kylkapacitet på 165W och en ljudnivå på 22,6 dB är detta en kraftfull kylare.

Corsair RMx Shift Vit: https://komponentkoll.se/produkt/1393967-corsair-rm1000x-shift-1000w-vit

Corsair har tidigare lanserat sin Shift-serie, som på ett innovativt sätt flyttar kontakterna till sidan av nätaggregatet. Detta gör det enklare att dra kablar om det finns tillräckligt med utrymme. Nu kommer dessa även i vitt. RMx Shift Vit-serien finns tillgänglig från 750W till 1200W, med 80 PLUS Gold-effektivitetscertifiering, 10 års garanti, Cybenetics Gold-effektivitetsnivå samt Cybenetics ljudnivåcertifiering A-.

Asus Dual Radeon RX 7900 GRE OC: https://komponentkoll.se/produkt/1393172

RX 7900 GRE var ursprungligen endast tillgängligt på den kinesiska marknaden. Nu är det dock tillgängligt även i Sverige, och med detta lanserar Asus det första tvåfläktade grafikkortet i serien. Tidigare har endast trefläktade kort funnits tillgängliga, men nu erbjuds alternativ för dem som föredrar mindre formfaktorer. Detta medför en prishöjning till 8090 kr jämfört med det tidigare intervallet på 7500-7200 kr för kortet.

3

Sortera svar:

Inga svar än. Var först med att svara TheodorWemmel!