Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
4
8
Komponentkoll

Jobba på Komponentkoll!

Betald position, deltid, på distans

Komponentkoll växer snabbare än vi hinner med! Vi behöver därför en person som kan hjälpa oss med administrativa uppgifter, så att vi kan fortsätta ha samma höga kvalitet på tjänsten. Det innefattar bland annat moderering av forumet, att säkerställa korrekt produktinformation, butikslänkar och priser, och att hålla kategorifilter och guider uppdaterade när nya generationer av komponenter når butikerna.

Du som söker positionen är så klart väldigt intresserad av datorkomponenter och har bra koll på samtliga kategorier av produkter, nya releaser, osv. Helst är du van användare av Komponentkoll och vill fortsätta jobba med oss i många år framöver. Du kommer även bolla idéer med oss kring hur vi fortsätter göra Komponentkoll ännu bättre. Stort plus om du även kan tänka dig att hjälpa till med kampanjer, tävlingar, och annat som kräver lite kreativitet och kommunikationsfärdigheter.

Uppdraget är på deltid och du får självklart betalt för ditt arbete. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet eller utbildning, bara att du är en jäkel på datorer. Du måste vara minst 18 år samt kunna avvara ca 20-40 timmar per månad (beroende på releasecykler).

Är du intresserad? Skicka ett kort mail till [email protected] där du presenterar dig själv, vad du gör idag, CV om du har ett, samt vad du tror att du hade kunnat tillföra Komponentkoll.

4

Sortera svar:

3
19

Jo nu önska man att man va 18

3