1
2
Felsökning

Kommer denna att fungera? lol

hej, jag har samlat ihop komponenter som jag tror kommer att funka. Jag tänker inte köra någon gaming på denna, iallafall inte seriöst. Jag vill använda denna som en dator till att producera musik, discord, ritning och de enda spelen som jag tänker ladda ned är typ Osu! och Genshin Impact.

Jag tänker uppgradera mitt ram och installera 32 GB ram (till producering, ritning och editing) senare när jag har samlat ihop pengarna. Förhoppningsvis så kan jag någon dag köpa en GPU åt denna också. Jag vill bara veta om denna kommer funka temporärt. Moderkortet och CPU:n tänker jag inte uppgradera. SSD:n som jag valde har bara 480 GB men jag har en extra HDD med 500 GB som jag använder till min nuvarande dator.

Om det finns något som jag måste ändra, snälla säg till! Denna kommer att vara mitt första bygge. Tack i förhand <33

 • keyboard_arrow_up

  5094 kr, EXTREME BUDGET

  • Ryzen 5 5600G
  • 16 GB
  • 480 GB
  • mATX
  • 600 W
1

Sortera svar:

2
149

Håller med apple! Om du har en väldigt stram budget så är det bättre att köpa en begagnad och sen utgå från den och uppgradera det som behövs. Chassi och nätaggregat är en stor del av priset när man köper en ny dator oavsett budget, och speciellt det kan du spara in väldigt mkt på. Så om du letar efter begagnat, kolla inte bara efter kärnkomponenter som CPU och grafikkort utan det du verkligen vill ha är ett bra chassi och psu. Så länge datorn har DDR4 minne (så nyare än typ 2014) så kan du uppgradera det mesta allt eftersom. Men då lär du få iaf chassi,nätagg, ram och ssd som du kan börja med. Sen om CPU och moderkort är kass så kan du så klart köpa nytt :)

2
2
2

tack så mycket för att du gav mig detaljer!

2
1
12

Köp en begagnad dator, du får mer för pengarna.

1
1
2

oki

1