Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
1
1
Köpråd dator

Passar detta?

Hej! Hade tänkt att uppgradera min dator på en liten lägre budget. Just för tillfället sitter jag på I5 4670K, 8gb RAM, Corsair 750w PSU och ett r9 390x!

Tror ni detta fungerar out of the box? jag ANTAR att BIOS behöver en uppdatering för att få 5600g att fungera, men verkar inte vara några problem att lösa med moderkortet jag valt.

Hur ser paketet ut förövrigt? några synpunkter? Tack på förhand Algreenery

 • keyboard_arrow_up

  Insignificant Uguisu

  • Ryzen 5 5600G
  • 16 GB
  • 500 GB
  • mATX
1

Sortera svar:

2
1

Det ser i mina ögon ut som en helt okej kombo för summan! Ändå inga hitte-på -märken av komponenter, enda "tråkigare" som jag kunde se är la att du bara har en PCI-E, men hur ofta nyttjar en vanlig dödlig det? Kanske inte jätte-ofta. Såg även att du har 2 st m2 platser, så du har ju utrymme om det uppstår expansionsbehov i framtiden.

Tror inte att det ska vara några som helst problem att pussla ihop dem delarna iallafall, antar att du styckar PSU, GPU, kylare & chassi från föregående burk. Tips är ju att inte glömma hugga med kylpasta ifall du inte redan har, man blir så trött när allt utom den finns redo..

Varmt lycka till!

2
1
1
redigerad

Tusen tack för att du tog dig tiden att både titta in delarna men också ger ett svar! :) jag tänkte att en PCI-E plats inte gör mig så mycket, men man vet ju aldrig om man skulle behöva fler (som det känns just nu så tror jag inte det) Jag har SSD från mitt nuvarande bygge som kommer att följa med, så jag kommer klara mig med det utrymmet tills jag har lite mer pengar att spendera :).

Japp jag kommer att antingen köra på mitt nuvarande PSU som är ett Corsair SFX 750w, jag vet att de kanske inte hade suttit fel med lite högre W till grafikkortet, men jag tror väl heller inte att det är jätte nödvändigt att köpa nytt just nu med tanke på min budget. Gpu följer med, chassi har jag redan köpt, ett Lianli Lancool 205m som såg ut som ett faktiskt bra budgetchassi.

Cpu kylare är det enda jag funderar över hur jag ska göra.. har just nu en 8år gammal AIO vattenkylare som jag antar att det kan vara bra att byta ut, tror jag kör på luft den här gången. tack för påminnelsen om kylpasta, för det hade jag inte tänkt på (om jag nu väljer att stanna med min cpu kylare ett litet tag till)

Tack så mycket! Jag hoppas du har en trevlig kväll/helg framför dig!

1