Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA
1
20
redigerad
Köpråd dator

Köper första riktiga pc

Tja blir mitt sista inlägg här. Vill tacka för alla bra råd jag fått här på denna site, har äntligen kommit fram till en dator som passar mig när det kommer till gaming och productivity. Nu har jag några frågor, keep in mind att jag inte kan mycket om datorer eller komponenter.

Hur vet jag om datorn har hdmi intag?

Är windows 11 något enkelt att installera på egen hand eller är det värt att betala 1500kr som tillägg på inet. Skicka gärna enkel guide på hur man gör isf.

Och sist men inte minst behöver jag en bra budget ultrawide skärm för 1440p.

Tacksam för alla svar och trevlig helg på er!

1

Sortera svar:

1
14
redigerad

du kan se om din dator har hdmi port via grafikkortet i bak där alla portar, om du inte har det så kan du titta på bilder eller googla om det.

windows 11 skulle jag rekomendera att skaffa fast inte från en affär som inet för det kostar mer så jag skulle titta på en video eller två om vart man kan skaffa det billigare. jag skulle rekomendera, g2a och gvgmall

en ultrawide skärm skulle jag rekommendera är https://www.inet.se/produkt/2222502/samsung-34-odyssey-g55-va-wqhd-1000r-165-hz jag skulle rekomendera den för att den har 165 hz refreshrate, om du inte vet vad det är så är det hur många bilder i sekund skärmen kan vissa så har du 200 fps så är ser man bara 165. den kostar ''rätt så lite'' för en ultrawide.

1
1
1

Installationen av windows kostar inget men själva windows kostar. Rätt så onödigt att köpa med det om du köper ny dator, bättre att köpa en cd key som kostar betydligt mykcet mindre, detta har alltid funkat bra för mig och man sparar en del på det. En bra hemsida att köpa windows på är t.ex:

https://keywrld.com/product/windows-11-pro/?utm_source=Custom%20Feed&utm_campaign=XML_3&utm_medium=cpc&utm_term=9708

Förutom det så ser datorn bra ut.

1