Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA

Efter att ha lanserat medlemssystemet i maj och arbetat mycket med att göra det smidigare att skapa ett konto så passerade vi i september över 1000 registrerade medlemmar. Riktigt kul att så många använder Komponentkoll och sparar sina byggen! Dreamhackbilden ska givetvis symbolisera hur många vi är, och våra matematiker har räknat ut att vi definitivt inte hade kunnat klämma in alla i sovhallen på Elmia så tyvärr hade några av oss fått sova på tangentbordet. Men det är väl en del av upplevelsen.

Redan förra året tog vi beslutet att det var dags för att låta även icke-svenskar få använda tjänsten och har under året jobbat med att kunna skala upp våra system för att möjliggöra en lansering på fler marknader. Utrullningen började i Norge i juli och kort därefter följde Danmark och Tyskland. Givetvis förblir Sverige vår hemmarknad och huvudfokus, men det är spännande att se tjänsten växa även i våra grannländer! Denna internationella utrullning, givetvis med kodnamnet Operation Pitbull, ligger under hösten i vila när vi åter lägger fokus på att förbättra tjänsten ytterligare.

Med detta sagt står vi nu inför kampanjtider med Black Friday, julförsäljning, och mellandagar runt hörnet och vänder oss återigen till er för att få höra vad ni faktiskt tycker om byggverktyget! Vid slutfört bygge kommer det under närmaste dagarna att ligga ett litet feedback-formulär som du gärna får fylla i med dina åsikter. Ni som har använt Komponentkoll länge vet att vi körde en liknande satsning i vintras där vi fick väldigt mycket bra tips och idéer från er, varav väldigt många så småningom hittade sig ut i byggverktyget, tex att kunna spara byggen, se bygghistorik, och lättare lägga till extra SSD.