Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA

Disclaimer: Denna artikeln innehåller sk. affiliate-länkar. Vi kan få ersättning efter att du har följt länken till Amazon.

Amazon har under sommaren rullat ut hemleveranser även i Sverige från det tyska lagret. Det har länge ryktats att jätten är på väg att tåga in även på vår lilla marknad med många rekryteringar i kring det ryktade lagret någonstans utanför Eskilstuna.

Här är några av våra favoritprylar att beställa hem från Amazon.

Anker 1,8m USB-C sladd

Högkvalitativ flätad USB-C sladd. Man kan inte ha för många, och till detta suveräna pris är det svårt att tacka nej.

Xiaomi Mi Band 4

Xiaomis Mi Band har länge varit en storfavorit för alla som vill ha en smart klocka utan att lägga ut flertalet tusenlappar på en Apple Watch. För bara 200 kr får man tracking av sömn, steg, puls, samat notifikationer och andra smarta funktioner. Dessutom är batteritiden riktigt lång – mer än en vecka klarar den utan problem på en laddning.

Tripod

Säger sig självt. Riktigt prisvärd tripod för kamera eller telefon. Perfekt för amatör-setupen när man ska streama.

Armband till Fitbit Charge 3

Armband och reservdelar till telefoner och andra gadgets är svåra att hitta på svenska marknaden. Amazons enorma lager kommer alltid till räddning här. Oavsett om det är en Pebble, Fossil eller Fitbit så hittar man alltid ett armband som passar.