Nu lanserar vi ett antal förändringar och förbättringar som har gjorts under sommaren!

  • Ny look för ”ditt val”-rutan i byggverktyget. Rutan delar nu utseende med alla andra ”produktrutor”, fast i ett lite mer kompakt format. Den går självklart att expandera om du vill se all information om produkten du har valt.
  • Helt ny look för ”mina komponenter”-listan i mobilversionen. Vi tror att den här varianten med en horisontell scroll är mycket mer användarvänlig än den tidigare. Hör gärna av dig om du har åsikter!
  • Du möts nu av en bekräftelse när du har gjort ett val i sista kategorin i listan, istället för att skickas direkt till sammanfattningen. Glöm inte operativsystemet!
  • Rubrikerna i produkttabellen är nu klibbiga! De följer med högst upp när du skrollar ner i produktlistan, så du håller koll på vad alla kolumner betyder.
  • Tydligare vad som automatiskt filtreras bort. Lägg musen över informations-ikonen för att se vad de automatiska filtren faktiskt gör.
  • CDON är nu en listad butik! Hurra för mångfalden. Fler butiker följer.
  • Mycket mer caching i byggverktyget. Inladdning av enstaka produkter och hela kategorier bör vara märkbart snabbare.

Förutom detta har jag även lagt mycket tid på det ni (tack och lov) inte ser bakom kulisserna. Vi har nu en bättre översikt över vad våra crawlers hämtar in från de olika butikernas webbplatser och ett bättre system för att matcha ihop produktlistningar med varandra (och således undvika dubbletter och dylikt). Detta systemet bör även ge oss bättre översikt över när butikerna listar nya chipsets osv så att vi kan uppdatera snabbfiltren direkt när nya produkter har kommit in.

Vi hoppas ni är lika taggade vi är på en datorbyggarhöst med Threadripper 2, Intels nya generation processorer och så klart Nvidias Turing-kort!

Mycket nöje 🙂