Letar du efter amerikanska priser?
Visa priser i USA

Samlingar

Recensioner

2
ASRock B660M-HDV
Recension avASRock B660M-HDV
Sverige

https://youtu.be/LlXnkr8Ed9Y

Använd inte detta för mer än en i3a

1
Corsair ML120
Recension avCorsair ML120
Sverige

Tycker nästan det är tragiskt hur många människor som verkar köpa denna fläkt. För er som läser detta, snälla, för ert eget bästa, köp en Arctic P12 PWM fläkt istället för detta otroligt överprisade skräpet. Den kommer med 10 års garanti, dubbla det den här kommer med och Arctics lysande bra rykte och kostar mellan 50-70kr per fläkt beroende på om du köper med/utan PWM, mindre än en tredjedel av denna. 5 pack går att få för 300kr. Om ni inte tror på mig, kolla på recensioner på Youtube, länkar Optimum Techs recension här under, som även inkluderar ML120 fläktarna om man vill jämföra och är väldigt djupgående om fläktarna.

https://www.youtube.com/watch?v=QwftVMGPOiI

Ska jag vara helt ärlig fattar inte jag varför så otroligt många köper dessa för dessa priser, trodde ärligt att dagens konsumenter, speciellt de inom datorvärlden var bättre informerade än så här.

1
Sverige

Alla 4 200mm fläktar är upptryckta mot glaspanelerna i skalet, vilket helt stryper dem från luft, det är som att sätta ett lock på ena sidan av fläkten, 15 grader försvann från min temperatur på CPU och GPU när jag tog bort frontpanelen på skalet, 15 grader! Jag har nog aldrig sett en sådan fruktansvärt dålig airflow-design i mitt liv.

För ett skal med så många fläktar tycker jag detta är väldigt dåligt, speciellt för den prisklass detta skal har, resultatet av den otroligt dåliga mängden luft som finns för komponenterna är att dem låter som en jetmotor, kommer returnera skalet, rekommenderas ej!

1
Sverige

Helt klart bästa chassit på marknaden, finns inget bättre, punkt. Har gått över ett år sen jag köpte detta, och har inte lyckats hitta ett enda chassi, även dem som kostar mer än dubbelt så mycket som detta som ens kommer i närheten av den kvalite, lättbyggdhet, tysthet och funktionalitet. Den får en lysande rekommendation från mig, kan inget annat än att säga det. Om du ska köpa ett chassi, köp detta, eller dess väldigt lika kusin, Evolv X. Kan svära på mitt liv att du inte kommer ångra dig.

1
Sverige

Såg en recension på dessa och valde att köpa dessa istället för Corsairs QL120 för mitt nya bygge, och herregud vilken skillnad, dem lyser som jag vet inte vad, min Corsair QL120 ser ju ut som liten lysdiod jämfört med denna, dem 4 separata ringarna ger en riktigt häftig effekt, lyset är väldigt väl dimmat så man inte kan se lamporna igenom, vilket är väldigt bra.

Thermaltakes nya software som medföljer fungerar också bra och det går att kontrollera varenda en av dem 50+ olika led lamporna (helt sjukt) som sitter i den här.

Enda tråkiga är väl att den bara säljs på Amazon för tillfället, får väl hoppas och se om fler svenska butiker som Inet tar in dem.

1
Sverige

Är lika tysta och har lika bra luftflöde som dem Noctua fläktar jag använde innan dessa, kan helt klart rekommendera dessa över dem då dem kostar typ en tredjedel av vad Noctuafläktarna, med ingen märkbar skillnad i prestanda och tysthet, helt sjukt imponerad då prestandan är lika bra eller bättre än fläktar som är otroligt mycket dyrare än dessa!

1
Sverige

Undvik detta grafikkort, Asus gav den undermålig minneskylning och minnesmodulerna kan gå uppemot 120 grader vilket leder till att den ofta går sönder inom ett par månader. "Evo" versionen av grafikkortet är detta fixat i.

1
Sverige

Väldigt snyggt ramminne med riktig premiumkänsla. Heatspreader i metall känns väldigt välgjord och premium och rgb-belysningen blir diffusad riktigt snyggt med väldigt jämna färger. För någon som vill ha det snyggaste ram minne som finns (om du inte tänker splurga på G.Skills Trident Z Royal i guld eller silver) så kan jag varmt rekommendera. Då minnena är så kallad "Dual rank" och har minnesmoduler på båda sidor av ramstickan så ger detta en 1-3% extra boost i cpu prestanda jämfört med "Single rank" moduler.

5
AMD Ryzen 7 3700X
Recension avAMD Ryzen 7 3700X
Sverige

Extremt bra processor, jämfört med Intels motsvarighet till denna som är i7-10700K så sparar du 1000kr på processorn, 1000kr för vattenkylningen som krävs för att kyla de 230W som i7an drar och ytterligare 700-1000kr för Z490 moderkortet som du behöver för kunna justera hastighet på både ram och processor som du får med AMDs B450 serie av moderkort som är bra mycket billigare.

Allt detta och den presterar bara ca 5% sämre än i7an och du får med en riktigt bra RGB fläkt som är tillräcklig för att kunna överklocka med gratis. (Lyckades maxa min CPU med stock kylaren) samtidigt som du sparar pengar på elräkningen och kan välja ett billigare nätaggregat då den inte behöver lika mycket ström.

Finns verkligen inte en enda anledning i världen att välja Intel just nu, har använt Intel i flera år innan men jag är otroligt nöjd med den här processorn och AMD.