Samlingar

Recensioner

0
Sverige
Undvik detta grafikkort, Asus gav den undermålig minneskylning och minnesmodulerna kan gå uppemot 120 grader vilket leder till att den ofta går sönder inom ett par månader. "Evo" versionen av grafikkortet är detta fixat i.
0
Sverige
Väldigt snyggt ramminne med riktig premiumkänsla. Heatspreader i metall känns väldigt välgjord och premium och rgb-belysningen blir diffusad riktigt snyggt med väldigt jämna färger. För någon som vill ha det snyggaste ram minne som finns (om du inte tänker splurga på G.Skills Trident Z Royal i guld eller silver) så kan jag varmt rekommendera. Då minnena är så kallad "Dual rank" och har minnesmoduler på båda sidor av ramstickan så ger detta en 1-3% extra boost i cpu prestanda jämfört med "Single rank" moduler.
3
Recension avAMD Ryzen 7 3700X
Sverige
Extremt bra processor, jämfört med Intels motsvarighet till denna som är i7-10700K så sparar du 1000kr på processorn, 1000kr för vattenkylningen som krävs för att kyla de 230W som i7an drar och ytterligare 700-1000kr för Z490 moderkortet som du behöver för kunna justera hastighet på både ram och processor som du får med AMDs B450 serie av moderkort som är bra mycket billigare. Allt detta och den presterar bara ca 5% sämre än i7an och du får med en riktigt bra RGB fläkt som är tillräcklig för att kunna överklocka med gratis. (Lyckades maxa min CPU med stock kylaren) samtidigt som du sparar pengar på elräkningen och kan välja ett billigare nätaggregat då den inte behöver lika mycket ström. Finns verkligen inte en enda anledning i världen att välja Intel just nu, har använt Intel i flera år innan men jag är otroligt nöjd med den här processorn och AMD.