Samlingar

Recensioner

2
Sverige

Komfort För de som kommer ihåg SteelSeries Siberia, så använder dessa hörlurar samma teknik i form av en fast bygel runt hela hörluren samtidigt som det är ett band fäst mellan som gör det möjligt att justera hörurarna så att de sitter ordentligt på huvudet. Jag har ett hyffsat stort huvud och har inte haft några problem när det kommer till passform eller att de trycker för mycket på öronen. De är begagliga att ha på sig under längre sessioner.

Ljud Som gammal ljudnörd så är ljudet väldigt viktigt för mig. Oavsett om det är för spel, musik eller film. De 50mm elementen levererar en bra mix av diskant, mellanregister och bas. Från kartongen så är de lite väl bastunga och det fattades en del mellanregister men det var enkelt löst med Corsair iCue där de färdiga presetsen var tillräckligt bra för att få ett nyanserat ljud.

Mikrofon Mikrofonen var det jag var mest imponerad över. Den plockar upp ljudet bra från munnen samtidigt som den inte plockar upp störigt bakgrundsljud. För en gång skull så har ingen klagat varken in-game eller i mina jobbmöten på att mikrofonen är dålig. Jag uppskattas den automatiska muten när man lyfter micen till stående läge.

Batteritid & Trådlöshet Corsiar utlovar 20 timmar med hörlurarna men min erfarenhet är att de klarar uppemot 12-13h. Ungefär 1 ½ dag innan de är redo att laddas igen. Inget superstort problem för min del men jag hade ändå önskat bättre batteritid. De funkar galant trådlöst och har en räckvidd i min lägenhet på cirka 8-10m och det är igenom 2 väggar.

Kvalité På bilderna så kan de se lite plastiga ut, men det är de långt ifrån. De är byggda som en tank och känns inte sådär plastiga som många headsets och speciellt gaminghörlurar kan göra. De har gått i golvet flertal gånger och jag har aldrig varit orolig för att de inte ska hålla.

Har använt Corsair HS80 i snart två månader och min sammanfattning av de är hittills väldigt bra. Jag skulle inte säga att de varken har det bästa ljudet, mikrofonen, räckvidden eller batteritiden. Men för 1500SEK så har jag svårt att se att man kan få något bättre, om man inte går på separata hörlurar och mikrofon. Bra integration mot iCUE som gör de enkla att hantera. Kan rekommenderas varmt för priset.

2
Sverige

Köptes under rean för 719 kr. Väldigt enkel att jobba med då den är modulär och håller sig tyst och sval. Även när fläkten går upp i varv så låter den väldigt lite. Supernöjd!

1
Razer DeathAdder V2
Recension avRazer DeathAdder V2
Sverige

Utan tvekan den bästa muset jag har haft. Är inne på andra musen på 10 år. Sitter skönt i handen för mig som har stora händer. Är responsiv, stilren och gör sitt jobb.

Håller väldigt bra då jag bara har haft 2st de senaste 10 åren.

12
AMD Ryzen 5 3600
Recension avAMD Ryzen 5 3600
Sverige

Ersatte min i5 2500K och var ett prisvärt alternativ för den som behöver en bra CPU för gaming. Gick aningen varm med Stock-kylaren så jag bytte ut till en "be quiet! Pure Rock" och ligger nu runt 60 grader när jag spelar.

För den som söker en prisvärd trotjänare som kommer hålla ett tag så är detta en perfekt CPU om man nu inte vill Maxa Crysis.

1
Sverige

Har kört 2st (ST6000NE0023) i min DS918+ i snart 2 år och är väldigt nöjd hittils. De låter lite mer än motsvarande från WD Red men inget jag tänker på.

Väldigt bra pris per TB och har bra prestanda för Läs/Skriv för mitt behov.