Nu bryter vi radiotystnaden för ett viktigt meddelande! 26 november 2017 öppnade vi portarna till Komponentkoll och sedan dess har tjänsten gått som tåget. Antalet användare växte så det knakade under 2018 och vi trodde aldrig det skulle upprepas i 2019. Men nu sitter vi här inför ytterligare en Black Friday och besökssiffrorna vi har sett de senaste dagarna har på daglig bas överstigit det vi såg under självaste Black Friday 2018. Ni är nu över tre tusen personer som använder Komponentkoll varje vecka – kul! Nu håller vi tummarna för att vår server klarar belastningen på fredag.

Med allt detta sagt – arbetet med nya webbplatsen som vi först skrev om i somras är i slutskedet. Vi väljer att ta det säkra före det osäkra och vänta med en lansering tills efter rea-hetsen den kommande veckan.

Kommande dagarna kommer vi slipa på våra fyndalgoritmer och smörja upp våra botar så att nätets alla hårdvarufynd går att hitta på Komponentkoll.