Nu är det på tok för längesedan vi skrev en uppdatering om vad som händer på sajten.

De senaste månaderna har vi framförallt genomfört en rad små förbättringar och buggfixar, som inte har förtjänat ett långt inlägg.

Bakom kulisserna händer det dock väldigt mycket. Det största projektet som pågår är en total ombyggnad av webbplatsen i ett nytt ramverk. På ren svenska går vi från silvertejpad spagettikod till en vacker, modulär, precis, och expanderbar kodbas. Eller det är vad vi hoppas på i alla fall. Results may vary. Utöver detta har vi tagit ett steg tillbaka och funderat på vad vi vill fokusera på när sajten fortsätter växa. Dessa insikter lägger grunden för nya Komponentkoll.

Vi är fortsatt väldigt tacksamma för all feedback ni skickar in. Det ger oss väldigt mycket mer värde än tråkiga siffror. Har du några tankar på hur Komponentkoll kan bli ännu bättre får du mer än gärna skriva till oss!