Komponentkoll har tagit hårdvarubranschen med storm och söker nu några nya geeks som vill vara med och få webbplatsen att växa ännu mer och bli det självklara valet för folk som vill bygga ihop sina egna datorer.

Vi lanserade Komponentkoll i slutet av November och jobbar dagligen med att utveckla och optimera sidan. Vår byggfunktion är anledningen folk besöker oss, men nu vill vi bredda oss ytterligare och även skriva nyheter och recensioner. Sweclockers och Nordichardware är du säkert bekant med, två sidor som idag både testar och skriver om många produkter och gör ett fantastiskt jobb! Vi vill istället skriva om produkter som har stor potential men som inte alltid får det utrymme hos pressen som de kanske borde, det kan vara allt ifrån roliga tillbehör till nischad NAS-lagring (vi är självklart öppna för tankar och idéer om produkter).

Är du intresserad av datorer och teknik och vill vara med i vår resa om att bli större, skaffa kontakter inom branschen och få testa nya spännande produkter, men framförallt, skriva fantastisk intressanta artiklar? Skicka ett mail till [email protected] och berätta lite kort om dig och vad du tycker är roligt att skriva om. Inkludera även en kort nyhetsartikel om en produkt. Vi söker inga noveller utan bra nedbantade nyhetsartiklar där fokus istället ligger på bra sammanställning av rubrik, bilder/videos och text.

Då vi inte tjänar några pengar på webbplatsen så kan vi ej erbjuda någon ersättning i detta läget. Men för de som kliver på tåget tidigt, så kommer det finns möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vem vet, det kanske blir du som följer med till CES i Las Vegas 2019?

Vi ser fram emot att få höra från dig!